• darkblurbg
    Duurzaam samenwerken

Loket31 combineert jarenlange kennis en expertise op het gebied van BAG, WOZ en BGT met uitgebreide ervaring in productontwikkeling. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om Way2GO continu te innoveren, ons vakmanschap te benutten en de tevredenheid van onze klanten te vergroten.

Way2GO Samenwerking is dé applicatie voor individuele gemeenten en samenwerkingsverbanden die streven naar efficiënte en nauwkeurige gegevensafstemming. Onze innovatieve applicatie biedt uitgebreide functionaliteiten om de BAG-, WOZ- en BGT-gegevens naadloos te integreren en te beheren.

Kernfuncties van Way2GO:

  • Gegevensafstemming: Met Way2GO kunnen gebruikers eenvoudig BAG-, WOZ- en BGT-gegevens combineren, koppelen en vergelijken. Dit bevordert een efficiënte samenwerking en zorgt voor een hogere nauwkeurigheid van de gegevens.

  • Automatische mutatie-uitwisseling: Way2GO maakt het mogelijk om automatisch mutaties tussen de BAG, de WOZ en BGT uit te wisselen. Mailtjes of lijstjes zijn niet meer nodig. Dit zorgt voor een efficiënte afstemming van gegevens tussen de verschillende registraties en organisaties.
  • Geavanceerd 3D-model: De applicatie bevat een geavanceerd 3D-model dat gebruikers in staat stelt om bijvoorbeeld (gebruiks)oppervlakten te berekenen of administratieve data te koppelen in 3D.

  • Combinatie van gegevens en kaartmateriaal: Way2GO biedt een unieke combinatie van administratieve gegevens, 3D-modellen en kaartmateriaal. Dit zorgt voor een volledig geïntegreerde en visueel ondersteunde benadering van gegevensbeheer.

  • Mutatiedetectie: Way2GO biedt ook de mogelijkheid om de mutatiedetectie te controleren en te verwerken. Dit zorgt ervoor dat wijzigingen in gegevens snel en accuraat worden bijgewerkt, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en actualiteit van uw registraties.

Met Way2GO haalt u het maximale uit uw gegevensbeheer en samenwerking. Way2GO biedt niet alleen een gebruiksvriendelijke interface, maar ook de functionaliteiten die nodig zijn om uw dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en te optimaliseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek de toekomst van gegevensbeheer!