• darkblurbg
    Deskundig en Betrokken

Onze organisatie

Loket31 is een platte organisatie, die deskundig en betrokken handelt. Doordat de medewerkers van Loket31 reeds langdurig actief zijn bij de (semi)overheid, kennen wij onze klanten en de markt erg goed. Door onze kennis en expertise rondom Vastgoedinformatie, weten wij welke behoefte er speelt en wat belangrijk is voor u als klant.

Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij met onze dienstverlening uiteraard de gemaakte afspraken nakomen. Dit doen wij door vanaf het eerste contact helder en eerlijk te communiceren over de mogelijkheden die wij met onze dienstverlening bieden. Wat ons betreft is dit de enige manier om een duurzame relatie met onze klant op te bouwen.  Graag overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten door een stap extra te zetten.

 

Controle gebruiksoppervlakten

Heeft uw organisatie weinig of geen tijd om de controle op de gebruiksoppervlakten te uit te voeren? Loket31 kan deze zorg volledig voor u uit handen nemen!

Door de inzet van specialisten met de juiste kennis ervaring op het gebied van het bepalen van gebruiksoppervlakten, werken met Way2GO, het inmeten van bouwtekeningen en BAG -WOZ, dragen wij zorg voor uw gebruiksoppervlakten. Wij zorgen er daarbij niet alleen voor dat de juiste gebruiksoppervlakten worden bepaald, maar dat ook uw BAG -en WOZ-administratie een flinke kwaliteit boost krijgt. Doordat Loket31 zelf Way2GO ontwikkelt en haar eigen methodieken heeft ontwikkeld, weten wij als geen ander welke mogelijkheden er zijn voor een efficiënte en kwalitatieve uitvoering.

 

Ondersteuning Way2GO

Indien u gebruik maakt van Way2GO dan is Loket31 bij uitstek de leverancier die de juiste tijdelijke personele ondersteuning biedt. Als geen ander worden de medewerkers van Loket31 allemaal zeer uitgebreid opgeleid in de mogelijkheden die Way2GO biedt. Daarnaast zijn onze medewerkers opgeleid in en ervaren met alle BAG -en WOZ-processen.

 

Gegevensbeheer WOZ

Loket31 heeft jarenlange ervaring op het gebied van de uitvoering Wet WOZ. Ter ondersteuning van organisaties bieden wij Vastgoedmedewerkers WOZ van junior tot seniorniveau voor alle voorkomende WOZ-werkzaamheden. Denk hierbij aan bezwaarafhandeling, mutatieverwerking, taxatiewerkzaamheden of het oplossen van achterstanden.

 

Gegevensbeheer BAG

Heeft u ondersteuning nodig bij het dagelijks beheer, het verwerken van de kartering of het inmeten van objecten? Loket31 biedt van junior tot seniorniveau Vastgoedmedewerkers BAG aan. Onze medewerkers kennen alle BAG-processen en zijn tevens op de hoogte van de BAG wet -en regelgeving.

 

Ondersteuning Woningcorporaties

Zoekt u ondersteuning van Vastgoedmedewerkers die kunnen ondersteunen bij het bepalen van de juiste gebruiksoppervlakten ten behoeve van de marktwaardering? Loket31 beschikt over de juiste medewerkers die u hierin kunnen ondersteunen.

Bent u ook geïnteresseerd in de diensten van Loket31? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn ook u graag van dienst!