• darkblurbg
    Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

De 3D-oplossing voor het berekenen van gebruiksoppervlakte

Way2GO is dé toonaangevende oplossing voor gemeenten, samenwerkingsverbanden en woningcoöperaties om nauwkeurig en efficiënt de gebruiksoppervlakte van objecten te berekenen. Met Way2GO wordt het berekenen van gebruiksoppervlakten eenvoudig en betrouwbaar dankzij onze geavanceerde 3D-modellen en bewezen technologie.

Wat zijn belangrijke voordelen van Way2GO:

  • Betrouwbaarheid Onze parameters zijn uitgebreid getoetst en beproefd, waardoor u verzekerd bent van nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Gemeenten hebben voor bijna 5.000.000 woningen gebruikt gemaakt van Way2GO om te komen tot een juiste de gebruiksoppervlakte. 
  • Geavanceerde 3D-modellen Onze 3D-modellen bieden ongeëvenaarde precisie bij het berekenen van de gebruiksoppervlakte. Door deze modellen te gebruiken, kunnen wij de oppervlakten nauwkeurig berekenen per deelobject, waardoor een gedetailleerde en accurate registratie mogelijk is.
  • Flexibiliteit 3D-modellen Met Way2GO kunnen 3D-modellen eenvoudig worden aangepast en geknipt om de gebruiksoppervlakte per onderdeel te berekenen. Ook kan de geometrie waarop de berekening is gebaseerd aangepast worden. Wilt u met een andere verdiepingshoogte of maaiveldhoogte rekenen? Dan is dit eenvoudig aan te passen.
  • Hulp bij gebrek aan tekeningen: In situaties waarin actuele, juiste of volledige bouwtekeningen ontbreken, bieden 3D-modellen een betrouwbare bron van informatie. Met de komst van de Omgevingswet is dit nog belangrijker geworden. Van de 3D-metingen kan meetrapport in PDF worden aangemaakt. Deze kan gebruikt worden als onderbouwing van de berekening.

Kies voor Way2GO en ervaar zelf de voordelen van onze geavanceerde technologie en betrouwbare resultaten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een demonstratie aan te vragen. Met Way2GO bent u verzekerd van de beste oplossing voor het berekenen van gebruiksoppervlakten in uw gemeente of samenwerkingsverband.