Outsourcing 3 nieuwe gemeenten

Gepubliceerd op: 17-06-2020

Zowel de gemeenten Veldhoven, Vught en Tytsjerksteradiel hebben ervoor gekozen om de werkzaamheden rondom de gebruiksoppervlakte door Loket31 uit te laten voeren. Na een zorgvuldige afweging en vergelijking van diverse offertes is de keuze gevallen op de huisleverancier. Een belangrijke afweging voor de gemeenten was de keuze voor zekerheid, door middel van de aanwezige kennis en ervaring van de medewerkers.

Doordat deze gemeenten kiezen voor Loket31, worden medewerkers van Loket31 ingezet die ook daadwerkelijk kennis en ervaring hebben met Way2GO. 

Om te beginnen worden de medewerkers meegenomen in de algemene afspraken met de gemeenten, welke in een plan van aanpak zijn vastgelegd. Denk hierbij aan planning, kwaliteit, huidige en gewenste situatie, BAG-WOZ koppeling, aanwezige BAG-oppervlakten, maar ook de afspraken met betrekking tot het inmeten van de bouwvergunningen.

Hierbij worden de medewerkers gewezen op de specifieke afspraken die binnen de gemeente gelden. Deze afspraken worden op WOZ-deelobject niveau met elkaar besproken en vastgelegd.

Indien alle afspraken helder zijn dan gaan de specialistische teams aan de slag. Binnen de uitvoering worden de specialistische teams per objectsoortcategorie ingedeeld. Of het nu gaat om rij -en hoekwoningen, vrijstaande woningen of woonboerderijen, Loket31 heeft deze categorie ondergebracht binnen de specialistische teams.

Gedurende de uitvoering worden de gemeenten continu meegenomen in de voortgang en de kwaliteit. In de tussentijd controleren de gemeenten het opgeleverde werk van Loket31. Doordat Loket31 gebruik maakt van interne kwaliteitscontroles, is de kans op fouten en herstelacties, in de praktijk verwaarloosbaar.

Door te kiezen voor Loket31, kiezen de gemeenten Veldhoven, Vught en Tytsjerksteradiel voor zekerheid. Wij geven hierbij de garantie op de kwaliteit door middel van een efficiënte en beproefde werkwijze.

Wij danken de gemeenten Veldhoven, Vught en Tytsjerksteradiel voor het in ons gestelde vertrouwen en wij kijken uit naar een prachtige en fijne samenwerking met alle betrokken partijen!